Hogyan tarts Házaskurzust

Szívesen segítünk

A Házaskurzus Szervező felületén mindent megtalálsz, ami a kurzusod szervezéséhez szükséges; képzés videókat, hirdetéshez használható képeket is találsz, valamint az egyes alkalmakhoz a videókat is itt tudod elérni.

1. Tervezd meg a kurzusod

Keresd meg e helyszínt, ami ideális esetben elég tágas ahhoz, hogy a párok nyugodtan tudjanak egymás között beszélgetni. Regisztráld a kurzusod a Házaskurzus Szervező felületén, és tervezd meg a csapatképzés és az alkalmak időpontját. Innen mar meghívhatod a csapatod tagjait is a Házaskurzus Szervező felületére, és letölthetsz képeket a hirdetéshez. Figyelj oda, hogy tedd nyilvánossá a kurzusodat, hogy látható legyen bárki számára.

2. Képezd a csapatodat

A Képzés Központban található videók segítenek, hogy felkészülten vághassatok bele a Házaskurzusba. Több témában találsz képzés videókat, bemutatva a jó gyakorlatokat, amik segítenek, hogy nagyszerű Házaskurzust tarthass!

3. Hirdesd a kurzusod

Nézz körül a ‘Hirdesd’ fülön található képek között, hogy a gyülekezeted, a helyi közösség és a közösségi média felületén meghirdethesd induló kurzusodat. Ne felejtsd el gyülekezeted tagjait bátorítani, hogy ők is elhívhatják barátaikat, és így a templom falain túl is elérjetek embereket.

4. Készülj fel az első alkalomra

Az első alkalomra készülve letöltheted az előadások videóit, illetve azok időbosztását. A Házaskurzus Naplót (minden vendég számára egyet, azaz páronként 2 darabot), illetve a Vezetői kézikönyvet előre rendeld meg online is elérhető boltunkból. Ha online nem tudod letölteni a videókat, vedd fel irodánkkal a kapcsolatot.

Segédanyagokat készítettünk neked, hogy könnyebb legyen megszervezned a Házaskurzust

Tudj meg többet

Keress egy kurzust

Keress egy kurzust

Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket

Gyakran Ismételt Kérdések

Nézz bele az előadásokba

Előadások előnézete