Legyél része annak, hogy életről, hitről, reményről és Jézusról hallhassanak az emberek!

Az emberek reményteljes életre vágynak és keresik életük célját. Támogatásoddal segíthetsz, hogy valaki megtalálja kérdéseire a választ azáltal, hogy élő kapcsolata lesz Jézussal.

Alapítványként nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Adószámunk : 18972931-1-41.
Akár most is megteheted felajánlásodat az E-SZJA felületén.

This has been a time of turmoil

A Házaskurzus hídként tudja összekötni a gyülekezet és a helyi közösséget, felismerve a szükséget, hogy ki kell lépnünk a gyülekezetek falain (szó szerint és átvitt értelemben is), hogy elérhessük és segíthessünk a pároknak kapcsolatuk minőségének javításában.

A Házaskurzus az Alpha International segítségével jött létre, és egy nagyszerű segédeszköz, hogy elérjük a gyülekezet i közösségen kívüli embereket. Ha szeretnél többet megtudni az Alpháról, illetve hogy az Alpha hogy segít az embereknek személyes kapcsolatba kerülni Jézussal, kattints ide.

!!!!„Az Alpha megváltoztatta az egész életem. Sokkal magabiztosabb lettem, elképesztő. Mindig a Bibliához fordulok. Ha egy eve megkérdezted volna, hogy lesz-e Bibliám…nem! De mite elvégeztem az Alpha, kereszténynek tartom magam.”
– Jodie, Alpha Online résztvevő, 2020.április

Miért támogass bennünket havonta?

A munkánkon keresztül gyülekezeteket érünk el országszerte, és segítünk nekik, hogy Házaskurzust indíthassanak. Rendszeres támogatásoddal hozzájárulsz, hogy fel tudjuk készíteni ezeket a közösségeket, hogy Alphát indíthassanak, ezáltal pedig lehetőséget adsz, hogy a résztvevők ingyen hallhassák a Jézusról szóló evangéliumot.

Mire fordítjuk a felajánlásokat?

Evangélizáció támogatása

Our national offices meet with thousands of churches and speak to tens of thousands of church leaders every year to help them reimagine evangelism in their local church. Your support will help inspire, serve and equip the church and its people to reach neighbourhoods and cities globally-from urban centres to developing countries, where entire communities have never heard the gospel before.

Segédanyagok megújítása, magyar nyelvre ültetése

Your generosity will help us provide the best resources for churches to share the gospel effectively, creating life-changing experiences for guests. This includes resources such as the Alpha Film Series, Alpha Youth Series, our digital platform, and our other online and creative resources.

Szervezeti kapacitás

All of our work is supported by our financial and operational teams to ensure the best stewardship of our people and resources, and to increase our capacity and effectiveness in serving the church globally.

Támogasd az Alphát és ezáltal légy részese annak, hogy emberek milliói számára lesz elérhető, hogy a gyülekezeteken keresztül megismerhetik, és személyes kapcsolatban lehetnek Jézussal. A támogatásoddal részévé válasz annak a munkának, amit az Alpha világszerte végez.

Explore More

Tudj meg többet a Házaskurzusról

Mi a Házaskurzus?

Vágj bele és indíts egy Házaskurzust!

Indíts Házaskurzust!

Ismerd meg a csapatunkat

Our Team