A Házaskurzus célja, hogy a párok a kapcsolatukat gondozva megerősíthessék házasságukat.

A Házaskurzus egy 7 héten át tartó sorozat, ahol a párok időt tölthetnek együtt és közösen tehetnek a kapcsolatuk megerősítéséért.

Mi a Házaskurzus?

A Házaskurzus egy hét héten át tartó sorozat, ahol a párok időt tölthetnek együtt és a kapcsolatukat gondozva megerősíthetik a házasságukat.

Hogy néz ki a Házaskurzus?

Étkezés

Minden alkalom egy közös étkezéssel kezdődik. Ez alatt a pároknak van lehetősége lazítani, ráhangolódni egymásra az előadás kezdete előtt, valamint randihangulatot is varázsol.

Előadás

Az előadasok általában kb. 45 perc hosszúságúak, szünetekkel. Mindegyik előadás más és más témát dolgoz fel, személyes tapasztalatokkal, szakértő véleménnyel és témához kapcsolódó tanításokon keresztül.

Beszélgetés

A kurzus egyik alappillére, amikor időt biztosítunk a pároknak az elhangzottak négyszemközti,
intim megbeszélésére. Ennek célja, hogy a párok nyíltan és őszintén meg tudják osztani egymással érzéseiket és gondolataikat az alkalmak során.

Keress egy Házaskurzust a közeledben

Házaskurzust a világ számos pontján tartanak. A lenti kereső segítségével keress egy Házaskurzust a közeledben. Ne aggódj, nem kell semmit a közösben megosztanod, és ha az első alkalom után úgy döntesz, nem folytatod, akkor sincs semmi gond. A Házaskurzus általában 7 héten át tart.